Har du spørgsmål? Ring idag på

Lægning af havefliser

Lægning af havefliser er en opgave, som mange danskere mener, at de sagtens kan løse selv. Der er ikke desto mindre mange, som bliver overraskede over, hvor tidskrævende det kan være. Derfor ender mange med at betale sig fra professionel hjælp. Det kan du også vælge at gøre, hvis du gerne vil spare tid og besvær. 

Skal der lægges fliser til / i indkørsel, havesti eller terrasse, så gælder det først og fremmest om at sikre den rette opbygning under fliserne. For eksempel kan havefliser ikke ligge stabilt på muldjord eller for den sags skyld strandsand. Skulle der derfor forekomme enten muldjord eller strandsand, så vil første step være at grave ned til den bærende bund. Forarbejdet har enorm indflydelse på det videre arbejde og i sidste ende belægningens levetid. Derfor er det ikke en god idé at springe let og elegant over denne del. 

Få et godt tilbud på lægning af havefliser

Lægning af havefliser bør optimalt set varetages af en professionel brolægger. En sådan fagperson ved nemlig nøjagtigt, hvordan tingene skal gøres. Dette sikrer et resultat, som ikke bare er flot nu og her, men også står flot om fem og ti år. Det er sund fornuft at tænke langsigtet i forbindelse med sådanne projekter. 

Er du på udkig efter en dygtig og kvalitetsbevidst brolægger, så er du havnet det rigtige sted. Vi har nemlig mange års erfaring med brolægning, som vi udfører til overkommelige priser. Skal du have lagt fliser til din nye indkørsel, terrasse eller havesti, så tag da kontakt til os.