Har du spørgsmål? Ring idag på

Flisebelægning

Professionel lægning af fliser i indkørsel, terrasse mm. 

Lægning af havefliser er en opgave, som mange danskere mener, at de sagtens kan løse selv. Der er ikke desto mindre mange, som bliver overraskede over, hvor tidskrævende det kan være. Derfor ender mange med at betale sig fra professionel hjælp. Det kan du også vælge at gøre, hvis du gerne vil spare tid og besvær. 

Hos SLN Enterprise i Hadsten tilbyder vi professionel flisebelægning til den nye indkørsel, terrasse, havesti eller hvad ellers du ønsker. Vi er specialister i at lægge forskellige typer af fliser til forskellige større og mindre projekter. 
Så har du brug for en professionel fagmand til at lægge de nye fliser? Så kontakt os i dag og lad os tage en snak om dit projekt. Vi kører ud for private og erhvervskunder i Aarhus, Randers, Silkeborg og nærliggende områder. 

Derfor er det en god idé at få en professionel til at lægge nye fliser

Skal der lægges fliser til / i indkørsel, havesti eller terrasse eller et andet sted, så gælder det først og fremmest om at sikre den rette opbygning under fliserne. For eksempel kan havefliser ikke ligge stabilt på muldjord eller for den sags skyld strandsand. Skulle der derfor forekomme enten muldjord eller strandsand, så vil første step være at grave ned til den bærende bund. Forarbejdet har enorm indflydelse på det videre arbejde, og i sidste ende belægningens levetid. Derfor er det ikke en god idé at springe let og elegant over denne del. 

Lægning af havefliser bør optimalt set varetages af en professionel brolægger. Som fagperson ved man nemlig nøjagtigt, hvordan tingene skal gøres. Dette sikrer et resultat, som ikke bare er flot nu og her, men også står flot om fem og ti år. Det er sund fornuft at tænke langsigtet i forbindelse med flisebelægnings projekter. 

Få et godt tilbud på flisebelægning

Er du på udkig efter en dygtig og kvalitetsbevidst brolægger, så er du havnet det rigtige sted. Vi har nemlig mange års erfaring med brolægning, som vi udfører til overkommelige priser. Skal du have lagt fliser til din nye indkørsel, terrasse eller havesti, så tag da kontakt til os.

Ring til os og hør mere på telefon 27 12 32 95 - så finder vi den bedste løsning til dig.