Har du spørgsmål? Ring idag på

TV inspektion

TV inspektion er et fremragende redskab til at vurdere tilstanden på en ejendoms kloaksystem. Redskabet er blevet brugt i et utal af år med stor succes, hvorfor vi naturligvis også kan tilbyde denne ydelse. TV inspektion bruges hovedsageligt til at finde årsager til diverse udfordringer, herunder forstoppelser, rotter osv. 

Trænger din kloak til et eftersyn, så vil en TV inspektion være oplagt til formålet. Det er nemlig meget begrænset, hvor meget man kan se med det blotte øje, når det kommer til kloakker. Man kan godt have en idé om, hvad der er galt, men skal man snævre sig ind på konkrete årsager til et givent problem, så skal der andre midler i brug. 

Hvad er en TV inspektion? 

Der er i bund og grund ikke noget hokus pokus over en TV inspektion. Inspektionen foregår nemlig ganske enkelt på den måde, at man sender en sender / kamera ind i kloakrøret, hvorigennem man kan se, hvor fejlen ligger, så man derefter har noget konkret at handle på. Kameraet bliver stille og roligt ført længere og længere ned i kloakrøret, indtil man forhåbentlig finder frem til det egentlige problem. Et muligt og almindeligt problem kan være et brud i kloakrøret. Det kan også være, at man har fået besøg af rotter.  

Det er med en TV inspektion muligt at udarbejde en komplet tilstandsrapport over kloaknettet med henblik på at identificere aktuelle problemer. Har du flere spørgsmål til, hvordan en sådan inspektion foregår, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. 

Hvornår bør man overveje en TV inspektion? 

Det er med en professionel TV inspektion muligt at identificere en lang række mulige kloakproblemer i form af rotter, brud på kloaknetværk, tilstopning og meget mere. At foretage en sådan inspektion kan for eksempel overvejes, hvis man oplever svigt og forstoppelse i kloakken. For at udbedre problemet er det nemlig vigtigt at kende til den helt konkrete årsag. 

En TV inspektion kan endvidere vise sig at være guld værd i en evt. forsikringssag. Du vil nemlig stå meget bedre i en sag, hvis du kan dokumentere skaderne og omfanget af disse. Dokumentation i form af en rapport og optagelser kan i den grad hjælpe dig, som kæmper med forsikringsselskabet. 

Skal du sælge din bolig, og vil du derfor gerne kende til kloakledningernes aktuelle tilstand og kvalitet, så kan det ligeledes være en god idé at få foretaget en TV inspektion. Det er nemlig et af de mange punkter, som potentielle boligkøbere er opmærksomme på. 

Indhent en fordelagtig TV inspektion kloak pris 

At få foretaget en TV inspektion behøver ikke at koste en formue – i hvert fald ikke hvis du spørger os. 
Jo tidligere eventuelle fejl og problemer komme til skue, desto lettere og billigere bliver det at udbedre det. Derfor råder vi dig til at skride til handling, hvis du mistænker kloakproblemer af den ene eller anden art. Al erfaring viser nemlig, at problemer i kloakken ikke forsvinder af sig selv – tværtimod bliver de kun mere alvorlige med tiden. 

Er du overbevist om, at pengene til en TV inspektion er givet godt ud, så kan du med god samvittighed indhente et tilbud. Husk at vi henvender os til både private og erhverv i Hadsten, Aarhus, Randers, Silkeborg og omegn.