Har du spørgsmål? Ring idag på

Sæt prikken over i’et på din have med et stendige. Mange boligejere forsøger sig med dette projekt uden den forventede succes, hvorfor opbygning af stendiger i de fleste tilfælde bliver overladt til et kompetent firma. At etablere et moderne og holdbart stendige er blot en af de mange opgaver, vi kan løse for både privat- og erhvervskunder i det østjyske. 

Et stendige kan etableres forskelligt og se ud på mange forskellige måder. Det er i bund og grund en god ting, da man dermed kan få en løsning, som passer til resten af haven. Har du allerede en helt klar idé om, hvordan dit stendige skal se ud, men mangler du viden om, hvad det vil koste at føre ud i livet, så hiv fat i os. 

Gode grunde til at forsyne haven med et stendige

Der kan være forskellige gode argumenter for at investere i et stendige. Mange af argumenterne går igen. 

Et stendige er ikke blot oplagt til at afgrænse et stykke jord. Det vil også effektivt forhindre et lavtliggende landområde i at blive oversvømmet. Denne løsning vil derfor helt naturligt være mest egnet til dig, som råder over en have med niveauforskelle. Foruden oversvømmelser kan man risikere, at jorden skrider, hvis man ikke gør sig den ulejlighed at få etableret et stendige, støttemur eller en helt tredje løsning. 

Skal vi opføre et stendige for dig? 

Ønsker du dig et stendige i haven, men har du ikke, hvad der skal til for at virkeliggøre den drøm på egen hånd, så kan du indhente et tilbud på løsningen. Vi kan med udgangspunkt i dine ønsker til højde og øvrige mål samt dine ønsker omkring materiale udarbejde et godt tilbud.