Har du spørgsmål? Ring idag på

Kantafgrænsning

At bevare planlagte linjer og veldefinerede kurver sikres nemt og bekvemt gennem effektiv kantafgrænsning. 

Hos SLN ApS er vi eksperter i kantafgrænsning, så skal du sikre dig, at dit projekt, hvad enten det er en indkørsel eller et bed, holder sig flot mange år ud i fremtiden, så ved du nu, hvem du skal tage kontakt til. Kantafgrænsning bruges ikke kun til at afgrænse bede. Det kan også bruges til stier, legepladser, indkørsler og meget mere. Formålet er ét og samme; at sikre at belægningen holder, og at de overordnede linjer bevares. 

Professionel kantafgrænsning er en investering i fremtiden

Kantafgrænsning tjener et meget vigtigt formål. Det er med afgrænsningen nemlig muligt at holde sammen på enhver belægning. Uden den rette afgrænsning vil du med tiden opleve, at belægningen skrider, hvilket helt naturligt vil have en negativ indvirkning på udseendet. Det gælder særligt for indkørsler, som grundet det store pres fra personbiler vil blive udsat for forskydninger. Dette vil kunne ødelægge en ellers moderne indkørsel. Endvidere vil det påvirke belægningens levetid negativt. 

Tænker du langsigtet, så bør du ikke tøve med at bruge ressourcer på kantafgrænsning, da det rent faktisk er med til at sikre et langtidsholdbart resultat. Skal du alligevel have opført en ny terrasse, indkørsel eller bed, så bør du sætte prikken over i’et med kantafgrænsning. Det vil du med sikkerhed ikke komme til at fortryde. 

Ønsker du at sikre holdbar og moderne kantafgrænsning, så vil du være i gode hænder hos os. Kontakt os for at høre mere.