Har du spørgsmål? Ring idag på

Dræn (i form af rør eller rørledninger) har ét overordnet formål; at lede vand væk fra et fugtigt område. Denne løsning er ikke kun henvendt til landbrug og virksomheder, men i allerhøjeste grad også private boligejere. Man kan nemlig opnå et væld af fordele ved at investere i en effektiv drænløsning. Danskerne er lige så stille ved at få øjnene op for, hvad man kan opnå med disse dræn, hvilket helt naturligt har påvirket efterspørgslen. 

Jagter du en drænløsning med en stor afvandingseffekt, så har du valgt at besøge den helt rigtige hjemmeside. Vi kan bl.a. byde ind med ACO dræn, som byder på høj belastningsevne, selvrensende effekt og mange andre egenskaber. ACO er et dansk kvalitetsmærke, som vi kan stå 100 % inde for. Er du nysgerrig efter at vide, hvad der gør deres drænløsninger til noget særligt, kan du med god grund kontakte os. Vi har nemlig arbejdet med disse løsninger i mange år og kan derfor svare på de fleste spørgsmål. 

Hvorfor investere i en drænløsning? 

Der er bestemt ikke mangel på gode grunde til at investere i en drænløsning. Alligevel er der mange danske boligejere, som holder sig tilbage, da de har svært ved at gennemskue, hvor stor effekt dræn rent faktisk har. Som du indledningsvis blev gjort bekendt med, så har dræn til opgave at lede vand væk fra fugtige områder. Dette kan forhindre en masse udfordringer i form af skimmelsvamp, fugt og frostskader. En god drænløsning kan også forhindre oversvømmelse i kældre m.v. Frygter du derfor noget af det nævnte, så bør du overveje at indhente et tilbud på dræn. Det er som regel både nemmere og billigere at forebygge end at behandle disse skader. 

Kraftig regn kan få store konsekvenser, ifald man ikke har gjort sig den ulejlighed at investere i en drænløsning. Du kan ikke ændre på vejrforholdene, men tager du dine forholdsregler ved at tænke i fremtidssikrede løsninger såsom dræn kan du forebygge de fleste problemer. En drænløsning skal dog ikke kun installeres og monteres. Løsningen skal også serviceres og holdes ved lige, så den forbliver effektiv og modstandsdygtig. 

Hos SLN ApS tilbyder vi en lang række forskellige drænløsninger. 

Nedgravning af dræn

Som autoriseret kloakmester kan vi løse en lang række kloakopgaver. Det gælder bl.a. nedgravning af dræn, som kan forhindre mange uheldige situationer. Løsningen bliver integreret langs fundamentet og ydermuren, så overskydende vand let kan ledes væk. Dette skal gøres for at undgå skader på huset. 

At nedgrave dræn er ikke en videre kompliceret opgave for folk, som har erfaring på området. Det er dog ikke noget, som man hverken kan eller bør beskæftige sig med, hvis man ikke har en faglig uddannelse. Det er nemlig alfa og omega, at løsningen installeres og monteres korrekt, hvis den skal have den tiltænkte virkning.

Hos SLN Enterprise har vi mange års erfaring inden for nedgravning af dræn. Derfor kan vi selvfølgelig garantere et godt resultat, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Har du spørgsmål til, hvordan nedgravningen af dræn foregår i praksis, så skriv eller ring til os. Vi sidder klar til at tale / skrive med dig. Alle spørgsmål er velkomne. 

Vedligeholdelse af dræn

Vi kan selvfølgelig også tilbyde vedligeholdelse og reparation af dræn – ligeledes til fair priser. Det er en realitet, at et dræn vil miste evnen til at dræne, hvis det ikke vedligeholdes efter bogen, hvorfor det er vigtigt, at man prioriterer den løbende vedligeholdelse højt. Generelt kræver kvalitetsdræn ikke den store vedligeholdelse, men løsningen skal selvfølgelig efterses og kontrolleres en gang imellem. Den opgave tager vi os gerne af. 

Oplever du problemer med vand på din ejendom, selvom du har fået monteret og installeret et dræn, så kan det meget vel skyldes sammenfaldne eller tilstoppede drænledninger. Dette løser ikke sig selv, hvorfor du skal have fat i en virksomhed med ekspertviden på området. Netop ekspertviden inden for reparation af dræn er noget af det, vi kan tilbyde hos SLN Enterprise. 

Hvor ofte et dræn skal vedligeholdes og efterses afhænger af flere faktorer. Med udgangspunkt i det valgte dræn skal vi nok give dig viden omkring, hvad du kan gøre for at forlænge løsningens levetid. Du vil endvidere blive gjort opmærksom på, hvad du skal lægge mærke til, og hvad du skal gøre, hvis du oplever fejl eller andre udfordringer. 

Få et tilbud på montering, vedligeholdelse og / eller reparation af dræn i dag. Du finder vores kontaktoplysninger på hjemmesiden. Vi ser frem til at høre fra dig.