Har du spørgsmål? Ring idag på

Pumpebrønde

Hos SLN ApS tilbyder vi montering, installation, vedligeholdelse og rengøring af rigtig mange forskellige brønde. Her er pumpebrønde naturligvis ingen undtagelse. 

Der kan være mange forskellige grunde til, at man gerne vil have monteret en pumpebrønd. Det kan for eksempel være, at din kælder ad flere omgange har været oversvømmet med ildelugtende kloakvand. Uanset din motivation til at investere i en sådan brønd vil vi gerne give dig et godt tilbud. I første omgang giver vi dig gerne lidt nyttig viden omkring, hvorfor det kan være gunstigt at få installeret en pumpebrønd. Du er altid garanteret faglig vejledning og sparring hos os. 

Hvem skal investere i en pumpebrønd?

Mange, men slet ikke alle, vil kunne have gavn af en pumpebrønd. Løsningen vil især være interessant for dig, som har oplevet at få vand fra kloakken op gennem et afløb og / eller døjer med oversvømmelser i kælderen. 

Brønden kan også bruges til at fjerne drænvand fra kælderen. Brønden har nemlig den fantastiske evne, at den kan opsamle vand og pumpe det over til kloakken. Det er dermed muligt at forebygge en masse problemer. Er du for eksempel bekymret for, at der vil trænge vand ind gennem dine kældergulve eller kælderydervægge, så kan du med god grund overveje at få monteret en pumpebrønd. 

Hvad koster en pumpebrønd?

En pumpebrønd koster ikke alverden i forhold til, hvor mange dyre skader den kan forebygge. Kan du fremadrettet undgå oversvømmelser i kælderen takket være denne nye brønd, så vil du nok kunne nikke genkendende til, at den har været alle pengene værd. En oversvømmelse kan trods alt koste mange penge og føre meget besvær med sig.