Har du spørgsmål? Ring idag på

Omlægning af græsplæne

Trænger din græsplæne til en kærlig omgang, så kommer vi dig gerne til undsætning. Vi kan nemlig tilbyde professionel omlægning af græsplæner for både private og erhverv. Dette tilbud kan du med fordel benytte dig af, hvis du har erfaret, at din græsplæne efter mange års brug og slid er blevet fyldt med ujævnheder, fordybninger og huller. Med en komplet omlægning vil det være muligt at starte på en frisk så at sige. 

Omlægning af græsplæne er et ret vidt begreb. Det er nemlig meget forskelligt, hvor stor en indsats der er behov for, for at skabe det ønskede resultat. Vi involverer os dog gerne aktivt i projektet, uanset om omfanget er stort eller småt. 

Skal din græsplæne omlægges?

Står din nuværende græsplæne ikke umiddelbart til at redde, så vil det være oplagt at få foretaget en komplet omlægning. Med en omlægning vil det nemlig være muligt at jævne plænen og skabe en endnu flottere græsplæne end tidligere. Det kan også være, at du planlægger at anlægge din have, hvor du i samme ombæring kan gøre klogt i at omlægge græsplænen, hvis den ikke er i alt for god stand. 

Hvad koster en professionel omlægning af græsplæne?

Prisen for denne form for omlægning afhænger i høj grad af, hvor stor græsplænen er, og hvad der skal laves. For at sikre en flot græsplæne er det nødvendigt at jævne jorden, så græsplænen bliver plan. Det gør det i hvert fald betydeligt lettere at skabe et tilfredsstillende resultat, som med korrekt vedligeholdelse og pasning vil stå flot i adskillige år.