Har du spørgsmål? Ring idag på

En støttemur kan gavne i rigtig mange forskellige tilfælde. Den kære støttemur er især egnet til haveafgrænsning, højbede m.v. Skal du kunne udnytte pladsen optimalt ved skrånende arealer, så vil en støttemur være en fremragende løsning. 

Det er med en støttemur muligt at skabe både plads og tryghed i haven, hvorfor denne investering vil være interessant for mange boligejere med adgang til egen have. Byder din grund på niveauforskelle, som du har svært ved at håndtere, så vil vi anbefale dig at tage en støttemur til overvejelse. Med denne mur skal man nemlig ikke længere bekymre sig for, om jorden skrider e.l. 

I de følgende afsnit vil vi give dig et indblik i, hvad en støttemur er, hvad en sådan mur koster, hvordan den opføres og meget mere. Er du havnet på denne side, fordi du gerne vil have et tilbud, så skriv eller ring til os. 

Hvad er en støttemur? 

En støttemur har én vigtig opgave; at håndtere presset fra jorden bagved, så der ikke sker jordskred. Oplever du tit og ofte, at jorden skrider grundet niveauforskelle i haven, så kan det ikke gå for hurtigt med at indhente et tilbud på en støttemur.

En støttemur kan også bruges til at hæve fundamentet til et planlagt skur eller terrasse. Muren kan sågar gøre nytte, når der skal graves ud til en indkørsel. Om din have er stor eller lille, så bør det være i din interesse at udnytte hver eneste kvadratmeter. For at opfylde dette ønske vil det være oplagt at lave en støttemur i et praktisk materiale. 

Støttemuren kan laves af mange forskellige materialer – alt lige fra mursten og kampesten til blokke. Det er smag og behag, hvilken løsning man finder mest attraktiv. Har du brug for vejledning og sparring, så byder vi gerne ind med vores ekspertise. Der er fordele og ulemper ved de fleste materialer. 

Hvad koster en støttemur? 

Der er bestemt ikke mangel på gode argumenter for at investere i en støttemur. Dog er det selvfølgelig vigtigt, at der er økonomi til at opføre muren. I første omgang kan du undersøge, hvad det koster at få lavet en støttemur i den ønskede størrelse og materiale. Derefter kan du overveje, hvordan du vil finansiere projektet, såfremt du vælger at gå videre med det. 

Hos SLN ApS gør vi opmærksom på, at der ikke findes en officiel støttemur pris. Prisen vil – ligesom det gør sig gældende for andre husprojekter – variere fra projekt til projekt. For at kunne være mere konkrete beder vi dig derfor om at skrive eller ringe til os og fortælle os om dit projekt. 

Prisen på en støttemur afhænger først og fremmest af, om man klarer opgaven på egen hånd, eller om man hyrer et firma til opgaven. Sidstnævnte bør være at foretrække, da dét at lave en støttemur, som skal holde i mange år, ikke er en dans på røde roser. Ønsker du ikke at gå på kompromis med resultatet, så få et tilbud fra SLN ApS. Vi kan helt sikkert sammensætte et tilbud, som matcher dit budget. 

Vi hjælper dig med at etablere en ny støttemur

Selvom en støttemur ser meget ukompliceret ud, så er det et faktum, at man skal være opmærksom på rigtig mange ting, hvis man skal have held med at stable en effektiv og holdbar mur på benene. Første step er at gøre sig nogle tanker omkring højde og materiale. Derefter skal man skabe et godt fundament. Herefter skal man i gang med at grave, hvorefter der skal hældes stabilgrus i renden. Umiddelbart efter kan man gå i gang med at støbe med beton, indtil man slutter af med at lægge stenene. Det er alfa og omega, at man er helt klar i hovedet, når man lægger stenene, så man kan skabe et flot og holdbart resultat. I den anledning bør man anvende et vaterpas og en rettesnor.  

Erkender du, at du ikke har tid og / eller kompetencer til at lave den ønskede støttemur, så kan du overlade opgaven til os. Vi har løst mange tilsvarende opgaver før, hvorfor vi garanterer et godt slutresultat. 

Få et godt tilbud på en ny støttemur der passer til din bolig

Søger du et godt tilbud på en effektiv støttemur? Så skal du ikke gøre så meget andet end at række ud efter din telefon og give os et kald. Vi sidder klar til at modtage dit opkald. Alternativt kan du skrive til os via mail, hvor vi ligeledes kan besvare spørgsmål og udarbejde tilbud på konkrete projekter. Tilbud fra SLN Enterprise er altid 100 % uforpligtende, hvorfor du ikke har noget at miste ved at indhente en pris.