Har du spørgsmål? Ring idag på

Støbning af sokkel

Støbning af sokkel kan i princippet godt være et gør-det-selv-projekt. Dog løber man en stor risiko ved at varetage projektet selv, hvis man ikke har de rigtige håndværksmæssige forudsætninger. Er du ikke den fødte håndværker, kan du betale dig fra støbningen og dermed være sikker på, at tingene bliver gjort ordentligt. 

Det er altafgørende, at man evner at støbe et stabilt og holdbart fundament, uanset om det tiltænkte byggeri er et hus, drivhus, garage eller noget helt fjerde. Man løber ikke kun en risiko for, at der opstår revner i murerne, og at gulvene bliver ustabile. Der er også en forhøjet risiko for, at byggeriet styrter sammen. En sokkel er i øvrigt det samme som et fundament. 

Stor ekspertise inden for støbning af sokler

Hos SLN ApS besidder vi stor ekspertise inden for støbning af sokler. Det er nemlig noget, vi har arbejdet professionelt med siden 2010, hvor firmaet så dagens lys for første gang. 

Da soklen er byggeriets grundsten, mener vi ikke, at det er hensigtsmæssigt at gå på kompromis med denne faktor. Derfor garanterer vi, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi ønsker nemlig, at du skal blive præsenteret for et fundament, som holder i mange år, og hvor der ikke er risiko for hverken sætningsskader eller fugtskader. 

Ønsker du at nyde godt af vores erfaring og ekspertise, så kan du med fordel indhente et tilbud på støbning af et fundament til et planlagt byggeri. Med vores mange års erfaring og faglighed kan vi selvfølgelig varetage projektet fra start til slut.