Har du spørgsmål? Ring idag på

Terrænregulering

Terrænregulering kan overvejes i mange forskellige situationer. Det kan for eksempel være, at du har et ønske om at etablere en hævet terrasse eller anden platform. 

Som boligejer må du langt hen ad vejen regulere terrænet på din grund, som du vil. Dog er der enkelte lovgivningsmæssige krav, som man skal indordne sig efter. Det er først og fremmest et krav, at reguleringen ikke må være til gene for omkringliggende grunde. Du skal endvidere vide, at der muligvis er en bestemmelse om en maksimal terrænregulering. Det vil i hvert fald være tilfældet, hvis din ejendom er omfattet af en lokalplan. Tag kontakt til kommunen, hvis du skulle være i tvivl. 

Professionel terrænregulering efter gældende lovgivning

Hos SLN Enterprise ApS beskæftiger er vi ikke jurister, men vi har naturligvis kendskab til alle gældende regler på området. Derfor kan vi tilbyde professionel terrænregulering efter gældende lovgivning til kunder rundt omkring nær Aarhus, Randers og Silkeborg. Du kan dermed få regulere terrænet på din grund uden at blive uvenner med hverken kommunen eller naboerne. 

Man kan foretage en terrænregulering i forskellige henseende. Måske har du erfaret, at du ikke kan lave en ordentlig fundering grundet store niveauforskelle. Det kan også være, at du vil etablere en køkkenhave, hvor et fladt terræn er at foretrække. 

En attraktiv pris på terrænregulering

Som et konkurrencedygtigt og prisvenligt entreprenørfirma kan vi selvfølgelig tilbyde en attraktiv terrænregulering pris, uanset om der er tale om en simpel regulering, eller om projektet er mere omfattende. Prisen vil selvfølgelig afhænge af omfanget, men du kan stole trygt på, at vi gør vores bedste for at holde prisen nede.