Har du spørgsmål? Ring idag på

Rådhusbelægning

Hos SLN ApS kan vi lave mange forskellige belægninger. Det gælder også såkaldt rådhusbelægning, som efterhånden har vundet stor popularitet blandt danske boligejere. Planlægger du at få anlagt en ny terrasse, gangsti eller indkørsel, så kan du overveje at vælge rådhusbelægning. Der findes dog også mange alternativer til dig, som ikke umiddelbart er til denne form for belægning. Det handler om smag og behag. 

Skulle du være i tvivl, så kan vi fortælle, at rådhusbelægning er et særligt læggemønster, som består af henholdsvis kvadratiske belægningssten og kvadratiske havefliser. Normalt bliver fliserne lagt med chaussesten i fugerne. Man kan i den anledning vælge mellem en verden af sten og fliser. Vær derfor ikke rad for, at du ikke kan finde en løsning, som passer til din boligstil. Det er der nemlig ingen fare for. 

Derfor er danskerne begejstrede for rådhusbelægning

Valget falder oftere og oftere på rådhusbelægning – dette er ingen tilfældighed. 

En af fordelene ved denne form for belægning er, at den passer til et væld af forskellige hustyper. Det er derfor ikke afgørende, om du er mest til klassisk eller moderne indretning. Ønsker du at peppe dit hjem lidt op, kan du evt. vælge nogle farvede fliser. Det sikre valg er dog grå fliser, som findes i mange nuancer. 

Er du også fan af rådhusbelægning, og vil du derfor gerne bruge denne form for belægning til etableringen af din kommende indkørsel, terrasse eller gangsti, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os for et tilbud.