Har du spørgsmål? Ring idag på

Lægning af fliser i indkørsel

Professionel lægning af fliser i indkørsel

Ønsker du at forsyne din nye bolig med en moderne indkørsel, eller trænger din gamle indkørsel til en kærlig omgang, så vil vi gerne byde ind på opgaven. Vi har gennem tiden lagt adskillige tusinde kvadratmeter belægning, så vi kan selvfølgelig også tilbyde at etablere din nye indkørsel. Vi er eksperter på området og kan tilbyde professionel assistance til en konkurrencedygtig pris. 

At stable en indkørsel på benene er en for stor mundfuld for de fleste danskere, hvorfor en sådan opgave gives videre til et firma, som både har kompetencerne, maskinerne og ikke mindst erfaringen. Det er vi - SLN ApS – et glimrende eksempel på. Vi har nemlig alle forudsætninger for at opfylde din drøm om en moderne og vedligeholdelseslet indkørsel, som vil imponere både naboerne og vennerne. 

Her på siden kan du blive klogere på, hvad vi kan tilbyde, hvad en indkørsel koster at etablere og meget mere. Er du udelukkende interesseret i et godt tilbud på din opgave, så kontakt os med det samme. 

Flisebelægning i indkørsel 

Dét at lægge fliser til etableringen af en ny indkørsel, kan gribes an på rigtig mange forskellige måder. Der skal bl.a. gøres nogle overvejelser omkring materialevalg, placering og udformning. Det er alt sammen faktorer, som vi kan rådgive dig omkring, hvis du har brug for det. Du kan med fordel tage vores eksperter med på råd, hvis du ikke tidligere har været involveret i sådanne opgaver. 

Drømmen om en ny indkørsel kan meget vel forblive en drøm, hvis man ikke griber muligheden. Der kan være forskellige årsager til, at man endnu ikke har fået gjort noget ved det. Det kan for eksempel skyldes, at man ikke har tiden og / eller evnerne til det. Kan du nikke genkendende til det, så kan du ligesom de fleste andre danskere gøre klogt i, at give opgaven videre til en dygtig brolægger. En professionel brolægger lever bl.a. af at lægge fliser til indkørsler, hvorfor en sådan opgave snildt kan løses. 

Vil du gerne have etableret en indkørsel, men kan du ikke beslutte dig for, hvor stor den skal være, og hvordan den skal se ud, så kan du evt. booke et uforpligtende møde med en brolægger. Du er meget velkommen til at lægge vejen forbi vores kontor, men vi kommer også gerne forbi dig til en besigtigelse og et møde. Du kan til enhver tid benytte dig af dette tilbud. Vi kører ud for private og erhverv i og omkring Hadsten, Aarhus, Randers og Silkeborg. 

Vi tilbyder også kloakarbejde og flisebelægning - tøv ikke med at kontakte os for en snak og uforpligtende tilbud. 

Flisebelægning priser

Beregn pris på indkørsel – hvordan skal det gribes an?

At beregne prisen på en ny indkørsel er som udgangspunkt kun muligt, hvis man har en helt klar idé om, hvor stor indkørslen skal være, hvilke fliser der skal bruges til formålet, og hvor meget man evt. vil lave selv. Prisen vil nemlig helt naturligt afhænge af mange ting.
Hos SLN Enterprise skilter vi ikke med en generel indkørsel pris af den simple grund, at ingen projekter er ens. Det er for eksempel af stor betydning, om din kommende indkørsel skal lægges med granitskærver eller fliser. Ligeledes har det noget at sige, om den ønskede indkørsel skal være på 50 eller 150 m2. Du kan evt. bede om en pris pr. m2 indkørsel, så du selv kan regne lidt på, hvor meget det set med økonomiske briller vil gøre at vælge en større indkørsel. 

Selvom kvalitet altid bør vægtes højere end pris, så er vi forstående over for, at du gerne vil have et klart svar på, hvad projektet vil koste, inden du foretager dig yderligere. Derfor er vi heller ikke rad for at udarbejde et personligt tilbud, som du kan tage til overvejelse. Vi uddyber gerne, hvad tilbuddet indebærer, hvis du skulle være i tvivl. Kontakt os på telefon 27 12 32 95  for at få et konkret tilbud eller for yderligere information. 

Få et tilbud på flot lægning af fliser til indkørsel 

Du behøver ikke at deltage i et væld af møder for at få et godt tilbud på en indkørsel. Faktisk kan du nøjes med at smide os en e-mail eller give os et kald på anviste telefonnummer. Når alt vedrørende dine ønsker og krav er på plads, kan vi udarbejde et fornuftigt tilbud.

Inden du afskriver en ny indkørsel som en realistisk mulighed, bør du finde svar på, hvad den tiltænkte indkørsel koster at etablere. Det kan jo være, at du bliver overrasket over, hvor billigt det rent faktisk kan gøres. 

Tag et kig på vores referencer og se, hvad vi har skabt af flotte resultater gennem tiden.