Har du spørgsmål? Ring idag på

Højvandslukker

Det er med en højvandslukker muligt at sikre sig mod en oversvømmet kælder. En sådan investering kan derfor være guld værd. 

En højvandslukker fungerer som et tilbageløbsstop, som sørger for, at vandet ikke kan løbe tilbage. Dette vil især være en fordel ved kraftige regnbyger. Er du bekymret for, at vandet trænger ind i kælderen gennem gulvafløbet, så vil du gøre dig selv en tjeneste ved at få monteret og installeret en højvandslukker. Løsningen skal efter endt montering efterses og rengøres jævnligt – gerne én gang om året. Vi kan hjælpe med både monteringen, rengøringen og vedligeholdelsen. Få evt. et tilbud på en samlet løsning. 

En højvandslukker modvirker effektivt oversvømmelser 

En overfyldt kloak = tilbageløb i hus og kælder = stor risiko for oversvømmelser

Regnestykket er simpelt. 

Det kræver både tid og koster store summer at rydde op efter en større oversvømmelse, hvorfor man bør tænke sig om en ekstra gang, inden man takker nej til en effektiv højvandslukker. Foruden oprydningsarbejdet kan der opstå fugtskader i døre, inventar, fodpaneler m.v. Dette vil du næppe skulle døje med.

Der findes rigtig mange forskellige højvandslukkere. Der skelnes først og fremmest mellem manuelle og automatiske højvandslukkere. De fleste vil nok foretrække en manuel løsning, da man med en sådan løsning kan være sikker på, at afløbet er 100 % fastholdt og tæt. Der er dog også en række fordele ved en automatisk højvandslukker. 

Uanset hvilken løsning du hælder til, så vil vi gerne give dig et godt tilbud på den ønskede højvandslukker inkl. montering og installation. Vi giver dig også gerne en skarp pris på en serviceaftale.