Har du spørgsmål? Ring idag på

Sandfangsbrønd

En sandfangsbrønd – eller også kaldet tagnedløbsbrønd – er på mange områder en uundværlig løsning. Med denne løsning kan man nemlig nemt og effektivt forhindre, at der kommer sand i faskinen. Uden en sandfangsbrønd er der en stor risiko for, at afløbet vil stoppe til før eller siden.

Planlægger du at etablere et nyt afløb, så råder vi dig til at få installeret en sandfangsbrønd i samme ombæring. Der findes nemlig ikke noget, som kan samle snavs og sand som denne løsning. Det sker med henblik på at beskytte faskinen. Spørger du os, så bør man anvende en sandfangsbrønd ved hvert afløb. Det er der i hvert flere gode grunde til. 

Hos SLN ApS er vi ikke kun eksperter i at montere og installere disse løsninger. Vi kan også hjælpe med den løbende vedligeholdelse og rengøring, som er alfa og omega for løsningens funktionalitet. 

Hvorfor skal man overhovedet anvende en sandfangsbrønd? Du finder svaret i næste afsnit. 

Derfor bør man anvende en sandfangsbrønd 

At anvende en sandfangsbrønd er ikke et lovkrav, men det er ikke desto mindre noget, man bør gøre, hvis man vil sikre optimal beskyttelse af faskinen. 

En sandfangsbrønd er i bund og grund bare en cylinder, som er fremstillet af plastik og forbundet til dit afløb. Brøndens opgave er at sørge for, at der ikke havner en masse sand, blade og snavs i dit afløb. Fravælger man denne løsning, vil man formentlig komme til at skulle kæmpe med et tilstoppet afløb på et tidspunkt. Det er næppe i din interesse, hvorfor du bør overveje at investere i en sandfangsbrønd. 

En sandfangsbrønd er ikke et særligt kompliceret produkt, men bør alligevel kun håndteres af professionelle fagfolk. Installeres og monteres brønden ikke korrekt, kan den nemlig gøre mere skade end gavn. Vi har mange års erfaring med at udføre disse former for installationer, hvorfor vi kan garantere, at alt går glidende. Længere nede i guiden vil vi komme kort ind på, hvad det koster at få installeret en sandfangsbrønd. Allerede nu kan vi afsløre én ting; det koster ingenlunde en formue. 

Mange forskellige varianter 

Googler du sandfangsbrønde, vil du straks erfare, at der findes rigtig mange forskellige varianter. De løser alle én og samme opgave, men varierer på en lang række parametre. Det gælder bl.a. parametre som diameter, længde, sandfang, materiale og tilkobling. Endvidere er der mange forskellige producenter af disse løsninger, som hver især har nogle forcer. Uden den rette viden på området kan det være svært at vælge den rette sandfangsbrønd. Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at modtage vejledning og sparring, inden der udvælges en løsning. 

Med så mange sandfangsbrønde på markedet er vi overbeviste om, at der også er en brønd, som passer til dit afløb uanset type, størrelse m.v. Vi tilbyder gerne en uforpligtende samtale, hvis du har brug for en dybere introduktion til løsningen, inden du træffer en beslutning. 

Vedligeholdelse og rengøring af sandfangsbrønd 

Det er desværre ikke helt nok bare at montere og installere en sandfangsbrønd. Denne løsning kræver også løbende vedligeholdelse og rengøring. Bruges der ikke energi på denne del, så vil brønden stoppe til og miste dens funktionalitet. Sker dette, så vil din sandfangsbrønd være mere eller mindre værdiløs. Derfor bør der ikke gås på kompromis med dette. 

Vedligeholdelse og rengøring af sandfangsbrønde er essentielt, men om du gør det selv eller overlader det til et firma er helt op til dig. Da man ikke nødvendigvis har kompetencerne og redskaberne til at rense ens sandfangsbrønd, vil det være klogt at hyre et firma. Søger du professionel hjælp, vil vi meget gerne byde ind. Som regel vil det være nødvendigt at kontrollere, rense og servicere en sådan brønd et par gange om året. Dette aftales individuelt. 

Hvad koster det at få renset en sandfangsbrønd? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en løbende serviceaftale. 

Sandfangsbrønd pris: Hvad koster løsningen? 

Forsyn dine afløb med denne løsning og gør både afløbene og dig selv en tjeneste. 

Det lyder som en alletiders mulighed, men hvad koster en sådan løsning? Er det overhovedet til at betale for? Disse spørgsmål hører til blandt de mest stillede inden for emnet. Skal du alligevel have installeret nye afløb, så bør du også sætte penge af til sandfangsbrønde. Prisen beregnes bl.a. efter antal, type, materiale m.v. Der bliver taget højde for en del ting i forbindelse med tilbudsberegningen.

Er du havnet på dette website, fordi du gerne vil have tilbudt en skarp sandfangsbrønd pris, så vil vi nødig skuffe dig. Vi tilbyder derfor, at du kan indhente et uforpligtende tilbud på løsningen.