Har du spørgsmål? Ring idag på

Du har nu mulighed for at gøre din drøm om en moderne og holdbar trappe til virkelighed. En trappe er dog ikke bare en trappe. Der findes rigtig mange forskellige trapper, herunder betontrapper, som er et hit i øjeblikket. Hos SLN ApS kan vi levere netop den betontrappe, som du altid har drømt om, med udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker. Der er rigtig mange muligheder i forhold til opbygning og design, når det kommer til betontrapper. 

Betontrapper bruges i stigende grad til nybyggeri, men er også velegnet til renovering af ældre byggerier. Uanset situationen vil en betontrappe være et godt valg. Hvorfor en betontrappe ofte er en god investering, vil du kunne læse alt om i næste afsnit. 

Derfor er en betontrappe en god investering 

Det er ingen hemmelighed, at der i disse år bliver investeret stort i betontrapper til både inde- og udebrug. Det hænger helt logisk sammen med, at der er et utal af fordele ved netop denne trappetype. 

En betontrappe er først og fremmest betydeligt mere brandsikker end en trætrappe. At investere i en betontrappe er dermed ikke kun en investering i en moderne og holdbar løsning. Det er også en investering i sikkerhed og tryghed. Netop sikkerhed og tryghed er i den grad værd at investere i. 

En anden fordel ved betontrappen er, at den er yderst holdbar og slidstærk, ligesom den er let at vedligeholde. Er du derfor interesseret i at få leveret en trappe, som holder i mange år og ikke kræver megen vedligeholdelse, så vil en betontrappe være den ideelle løsning. 

Med en betontrappe har du i øvrigt mulighed for at øge din boligs salgsværdi. 

Indendørs eller udendørs betontrappe 

En betontrappe kan og bør tages til overvejelse, uanset om man er på udkig efter en ny trappe til ude eller inde. Dog er det ingen hemmelighed, at der rundt omkring i landet bliver etableret flere udendørs betontrapper end indendørs betontrapper. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke er muligt at skabe en indendørstrappe af beton. Betontrapper egner sig for eksempel godt til etagebyggerier. Vi kan opfylde din drøm om en betontrappe, hvad enten trappen skal opføres inde eller ude. Hold dig derfor ikke tilbage.

Få en god pris på en ny betontrappe

Hos SLN ApS er du garanteret en fair betontrappe pris, da vi mener, at alle skal have mulighed for at få opført en moderne og holdbar trappe uanset økonomi. Der findes dog ingen fast pris på denne trappetype. Er du nysgerrig efter at vide, hvad det koster at gøre trappedrømmen til virkelighed, så skal du kort beskrive dit projekt, så vi kan respondere med et knivskarpt tilbud. 

Prisen på en betontrappe afhænger bl.a. af individuelle forhold, valg af beton, bredde på trappe og meget mere. Det har endvidere noget at sige, om der i forvejen er en trappe, som skal fjernes, inden den nye kan stables på benene. Vi vil ikke desto mindre bestræbe os på at strikke et tilbud sammen, som lever op til dine forventninger, og som matcher dit budget.