Har du spørgsmål? Ring idag på

En rensebrønd (kaldes også for en inspektionsbrønd) er et vigtigt led i dit kloaksystem. Det er takket være denne brønd nemlig let som en leg at inspicere husets kloakrør. Brønden vil i de fleste tilfælde være sidste brønd på den private del af kloakledningen. Da der er tale om en privat del, skal du selv stå for at vedligeholde og rengøre den. Det er dog ikke nogen større videnskab at vedligeholde denne brønd. 

Det er gennem rensebrønden, som består af et hulrum med et dæksel, muligt at føre både kloakkameraer, spuleslanger m.v. Det er dermed muligt at få direkte adgang til kloakrøret. I næste afsnit vil du blive klogere på, hvorfor udgifterne til en rensebrønd ofte er givet godt ud. 

Rensebrønd kloak: Derfor er brønden uundværlig

At en rensebrønd også kaldes en inspektionsbrønd er ingenlunde en tilfældighed. Navnet kommer sig af, at det med brønden er muligt at inspicere kloakrøret på en nem og bekvem måde. Dette er en stor fordel, når man skal finde svar på, hvad årsagen til et givent kloakproblem er. Måske viser det sig, at du har rotter i kloakken e.l. 

Brønden er også med til at lette rengørings- og vedligeholdelsesdelen. Opstår der på et tidspunkt behov for at udføre en TV inspektion, vil det ligeledes være en fordel, hvis man har investeret i en rensebrønd. 

Få et godt tilbud på montering og installation af en rensebrønd 

Hvad koster det at få monteret og installeret en rensebrønd? Det spørgsmål kan du få svar på ved at kontakte os. Vi kan for eksempel give et godt tilbud på en rensebrønd med sandfang, hvis det er en sådan brønd, du er på udkig efter.