Har du spørgsmål? Ring idag på

Støbning af fundament

Kunsten at støbe et fundament til et byggeri er ikke nødvendigvis svær at mestre. Der skal ikke desto mindre gøres en lang række forskellige overvejelser, inden man kaster sig ud i det egentlige arbejde. 

Et fundament (også kaldet sokkel) fungerer i langt de fleste tilfælde som den bærende del på en bygning. Et sådant fundament kan udføres i mange forskellige materialer, men faktum er, at stort set alle nyere huse, villaer og lignende byggerier byder på betonfundamenter. Et betonfundament er en bæredygtig løsning, hvorfor det helt naturligt vinder frem. Der findes dog en række alternativer. 

Da fundamentet er den bærende del, er det alfa og omega, at der ikke er en finger at sætte på denne faktor. I værste fald vil huset kunne styrte sammen, hvis man ikke evner at etablere et solidt fundament. Det forklarer, hvorfor mange boligejere vælger at hyre professionelle til opgaven. Tryghed er trods alt den vigtigste faktor. 

Understøbning af fundament til større og mindre byggerier 

Hos SLN ApS har vi gennem tiden understøbt rigtig mange fundamenter for både private og erhverv. Her har vi altid vægtet kvalitet, tillid og omhyggelighed højt. Vi ønsker nemlig ikke at gå på kompromis med resultatet, da vi ligesom dig ved, hvor vigtigt det er, at fundamentet bliver udført til perfektion. Fundamentet har ikke blot til opgave at bære huset og sikre maksimal stabilitet og tryghed. Det skal også kunne forhindre fugt i at trænge op i huset. 

Hos SLN ApS støber vi ikke kun fundamenter til huse og villaer. Vi rykker også gerne ud, hvis der skal støbes et fundament til et drivhus, garage eller noget helt tredje. Vi går til opgaven med den samme professionelle tilgang og lyst til at løse opgaven uden kompromisser, hvad enten fundamentet skal bruges til det ene eller andet formål. Derfor er du altid i trygge hænder hos os. 

Vælg professionelt for et professionelt resultat 

Står der støbning af fundament på programmet, så bør du overveje, om du er parat til at varetage projektet. Som udgangspunkt er det satset at kaste sig ud i et gør-det-selv-projekt inden for denne disciplin, hvis man ikke har håndværkererfaring. Skal man etablere et fundament, skal man ikke kun bruge energi på selve afsætningen. Der skal også bruges tid på udgravningsdelen og ikke mindst støbearbejdet. Det er nemmere sagt end gjort at støbe et holdbart fundament, hvorfor det er sund fornuft at hyre et firma til det krævende arbejde. 

Hos SLN ApS beskæftiger vi veluddannede, servicemindede og kvalitetsbevidste medarbejdere, som ikke afslutter et projekt, før kunden er helt tilfreds. Vi tager os gerne af det hele, så du kan gøre dét, som du er bedst til, mens vi stabler det ønskede fundament på benene. 

Konkurrencedygtige priser på støbning af fundament 

Hvad koster det at få støbt et fundament?

Det afhænger naturligvis af rigtig mange ting.

Det er først og fremmest af stor betydning, om fundamentet skal bruges til et hus, garage eller skur. Dernæst har det noget at sige, om du er villig til at give en hånd med, eller om du vil overlade det hele til et firma. Du kan evt. indhente et tilbud på både kloakarbejde, udgravning, støbning og oprydning, hvis du inderst inde gerne vil slippe for at skulle trække i arbejdstøjet. 

Du kan blive klogere på vores priser ved at kontakte os. Vi har ingen generelle priser, men kan til gengæld tilbyde individuelle tilbud på støbearbejde m.v.