Har du spørgsmål? Ring idag på

Autoriseret Kloakmester

Vi udfører grundigt kloakarbejde

Er kloakken stoppet? Har du brug for en autoriseret kloakmester i Hadsten, Aarhus, Randers, Silkeborg eller et nærliggende område? Eller er du af kommunen blevet påbudt at få etableret separatkloakering? Uanset hvilken kloakopgave du har brug for hjælp til - så står vi klar til at hjælpe. 

SLN Enterprise er et professionelt entreprenørfirma, der til dagligt udfører forskellige opgaver specielt indenfor entreprenør-, anlægs- og kloakarbejde. Vi er autoriseret kloakmestre med den rette erfaring og ekspertise i bagagen, og derfor kan du altid forvente at vi udfører opgaven med præcision og grundighed. 

Vi kører til dagligt primært i Østjylland, nærmere Hadsten, Aarhus, Randers og Silkeborg hvor vi udfører opgaver for private og erhvervskunder.

Vi udfører stort set alt kloakarbejde 

Vi er specialister i kloakarbejde, og kan som autoriseret kloakmester stort set løse alle kloakopgaver. 


kloakmester-randers

Autoriseret kloakmester der leverer kvalitetsløsninger 

At vælge en kloakmester der er autoriseret, er din sikkerhed for at arbejdet bliver udført korrekt. Vi ved hvad vi laver og har med at gøre, og derfor kan du have fuld tillid til os. Uanset opgaven, sørger vi altid for at arbejdet bliver udført med de rette teknikker og udstyr, som sikrer et holdbart resultat i høj kvalitet.

Har du brug for hjælp til en større eller mindre kloakopgave, så hører vi gerne fra dig. Vi skræddersyer den bedste løsning, der holder i længden. 

Har du brug for en autoriseret kloakmester i Hadsten eller omegn?

kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din situation. Ring til os allerede i dag på telefon 27 12 32 95 - så kommer vi. Du kan også gemme vores nummer, så du hurtigt kan få fat på os, hvis der på et tidspunkt skulle opstår akutte kloakproblemer. 

Du er naturligvis også velkommen til at skrive til vores mail info@slnenterprise.dk eller ringe til os hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.