Har du spørgsmål? Ring idag på

Sandpude fundament

Hos SLN ApS kan vi være behjælpelige med etablering af sandpude fundamenter i forbindelse med både store og små byggerier. Det gælder både små og store huse såvel som fabriksbygninger. Du kan dermed få et godt tilbud på et sådant fundament, uanset om du er privat- eller erhvervsperson. Alle kunder behandles lige hos os.

Med vores mange års erfaring på området kan vi varetage både udgravningen, leveringen af sand og den senere sandpude opbygning. For at løse denne opgave skal man både have adgang til maskiner, ekspertise og know-how, hvorfor det mest hensigtsmæssige er at give opgaven til et professionelt entreprenørfirma. SLN ApS vil i den anledning være et oplagt bud. 

Et sandpude fundament er ofte et godt valg

At lave et godt fundament er altafgørende for det senere arbejde, som kun kan udføres ordentligt, hvis fundamentet er på plads. Spørgsmålet er så bare lige, hvilket fundament man skal vælge. Der er som bekendt fordele og ulemper ved alle fundamenter, hvorfor valget ikke er så lige til. Et godt alternativ til traditionelle fundamenter er et sandpude fundament. Et sådant fundament er ikke videre kompliceret at etablere, hvorfor du ikke skal frygte for at skulle lægge en formue for arbejdet. 

Ønsker du en faglig vurdering af, om et sandpude fundament er det rigtige for dig med udgangspunkt i dit planlagte byggeri, så kan vi levere den ønskede vejledning og sparring. Det er lettere sagt end gjort at lave et fundament om, hvorfor det er en fordel, hvis det bliver lavet ordentligt første gang. Dette er en selvfølge, hvis du vælger os.