Har du spørgsmål? Ring idag på

Kloakarbejde

Professionelt kloakarbejde udført af en Autoriseret Kloakmester

Søger du en grundig og pålidelig kloakmester i Hadsten, Århus, Randers, Silkeborg eller omegn? Så er vi hos SLN Enterprise  Autoriseret Kloakmestre der har mange års erfaringer med at klare stort set alle former for kloakarbejde for private og erhverv.

At udføre kloakarbejde kræver både viden, erfaring og redskaber. Derfor er det mest hensigtsmæssigt at benytte autoriseret kloakmester. Behovet for kloakarbejde kan opstå i en lang række forskellige situationer.

Vi udfører stort set alt kloakarbejde: 

    Vi udfører bl.a. montering af rottespærre, TV inspektion, stoppet kloak, reparationer af kloakken og meget andet. Du kan også hyre os til at foretage et rutinemæssigt serviceeftersyn, hvis du gerne vil sikre dig, at kloakken fungerer som den skal. Skulle der være uhensigtsmæssigheder at spore, så kan vi selvfølgelig udbedre de tilstedeværende fejl og skader. Dette er fordelen ved at hyre en autoriseret kloakmester, der kan klare alle opgaverne. 

    Få et godt tilbud på kloakarbejde allerede i dag 

    Har du brug for at få en kloakmester til at udføre en form for kloakarbejde? Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har den rette erfaring og ekspertise der skal til for at kunne løse stort set alle typer af kloakopgaver. 

    Prisen på kloakarbejde vil helt naturligt variere fra opgave til opgave afhængig af omfang, tidsforbrug m.v. Det er noget, vi tager højde for, når vi beregner et personligt tilbud. Vi hjælper også i akutte tilfælde, hvor en tilstoppelse forhindrer dig i at bruge toilet og bad.

    Kontakt os for at få mere information eller for at indhente et uforpligtende tilbud på kloakarbejde. Ring til os allerede i dag på telefon 27 12 32 95 eller send en mail til os, så hører du fra os snarest. Du kan med fordel også gemme vores nummer, så du hurtigt kan finde det frem hvis der skulle opstå akutte kloakproblemer.