Har du spørgsmål? Ring idag på

Flisebelægning terrasse

Professionel flisebelægning terrasse

Med en terrasse flisebelægning får du et perfekt samlingspunkt udenfor med mange anvendelsesmuligheder. Terrassen vil endvidere have en positiv indvirkning på din boligs salgsværdi. 

Ønsker du at skabe de helt rette rammer for fantastiske stunder med familie og venner, så kan du overveje at få opført en moderne terrasse med afsæt i dine ønsker og behov. Fordelene ved at investere i en terrasse er mange. Dette gør vi dig gerne klogere på. 

At bygge og montere en terrasse er ikke en opgave, som enhver kan løse. Det kræver nemlig ikke kun de rigtige redskaber, men også den rette ekspertise, viden og know-how. Her kommer vi - SLN ApS – ind i billedet. Med mange års erfaring og en professionel tilgang til håndværkerfaget kan vi helt sikkert skabe en løsning, som du vil blive glad for. Vi byder gerne ind med et uforpligtende tilbud på den ønskede terrasse. Ring ved interesse for det på telefonnummeret 27 12 32 95 eller send en mail til os. 
Vi kører gerne ud og lægger nye flotte terrasse i Aarhus, Randers, Silkeborg og nærliggende områder i Østjylland. 

Anlæg af terrasse pris: Hvad koster en terrasse? 

Hvad koster flisebelægning af en terrasse? 

Dette spørgsmål får vi igen og igen. I bund og grund er det ikke så usædvanligt, da du som kunde selvfølgelig gerne vil vide, hvad det vil koste at få opført den ønskede terrasse. Derfor gør vi vores ypperste for at give dig et brugbart svar på spørgsmålet. Med det samme skal vi dog slå fast, at prisen på en ny terrasse vil afhænge af mange faktorer. Derfor er det helt normalt, at prisen vil variere fra terrasse til terrasse. 

For at beregne en pris skal vi som minimum vide følgende:

  • Ønsket materiale
  • Ønsket størrelse
  • Andre krav og ønsker

Pris pr. m2 terrasse vil afhænge af dit valg af materiale.

Jo flere ord du kan sætte på den ønskede terrasse, desto lettere er det at udarbejde et personligt tilbud. Vi har nemlig brug for at vide nøjagtigt, hvor stor den skal være, og hvilket materiale den skal udføres i. Når vi har kendskab til disse faktorer, kan vi komme med et bud på, hvad det vil koste alt i alt. 

Er du interesseret i at kende den vejledende terrasse pris pr. kvm, så kontakt os for at høre mere. 

Gode grunde til at investere i en ny flisebelagt terrasse 

Flere og flere boligejere vælger at forsyne deres have med en terrasse. Det vælger de at gøre af mange forskellige årsager. 

Det er en kendsgerning, at der er adskillige fordele ved en terrasse. Disse er du sandsynligvis allerede bekendt med, hvis du har besluttet dig for, at du vil have opført en terrasse i nær fremtid. Alligevel vil vi gerne give dig et overblik over, hvad du kan opnå ved at gå videre med denne investering til hjemmet. 

Vi anbefaler dig at afsætte penge til en terrasse af følgende grunde:

1. Boligværdien stiger – Om du overvejer at sælge dit hus eller ej, så vil det være en fordel, at boligværdien stiger. Netop muligheden for at skubbe boligværdien en tand op ad stigen bør få dig til at overveje denne investering. Det er en kendsgerning, at det generelt er nemmere at sælge et hus med terrasse, da vi danskere nyder at spendere tid med familien i vores små haver. Vi kommer gerne med et kvalificeret bud på, hvad en terrasse vil komme til at have af betydning for din boligs salgsværdi.

 2. En investering i minder og oplevelser – Når det danske vejr langt om længe tillader, at man kan opholde sig udendørs, så er det rart at kunne sætte sig til rette på en terrasse, hvor man kan læse en god bog, tilberede grillmad, slikke sol eller noget helt fjerde. Generelt kan man sige, at en terrasse er en investering i minder og oplevelser. Drømmer du om at bruge mere tid i den skønne natur med lyden af fuglefløjt og følelsen af frihed, så lad os gøre din drøm om en terrasse til virkelighed.

Vedligeholdelse af en terrasse

Det er en realitet, at ikke alle terrasser er lige nemme at passe og vedligeholde. Hos SLN Enterprise har vi dog specialiseret os i at opføre vedligeholdelseslette terrasser, hvorfor du er i gode hænder hos os. Når din nye terrasse er på plads, vil vi sætte dig grundigt ind i, hvad du skal gøre for at vedligeholde den med henblik på at sikre den længst mulige levetid. Skulle du efterfølgende være i tvivl om noget, så sender du os blot en mail eller giver os et kald. 

Da terrasser kan opføres forskelligt og i forskellige materialer, er det meget forskelligt, hvordan vedligeholdelsen skal gribes an. Er det vigtigt for dig, at din kommende terrasse bliver nem at vedligeholde, så kommer vi gerne med nogle forslag til, hvilken løsning du skal vælge. 

Få et godt tilbud på en moderne og praktisk terrasse til hjemmet 

Drømmer du om at få en ny flot terrasse? Så kontakt os og lad os hjælpe dig. Vi har efterhånden opført rigtig mange terrasser, hvorfor vi ikke tvivler et sekund på, at vi også kan indfri dine ønsker.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt dit privatbudget tillader investeringen i en terrasse, så vil løsningen være at indhente et tilbud. Når vi kender til dine ønsker, behov og krav kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Da ingen terrasser er ens, vil vi altid lave et personligt tilbud. 

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på en ny terrasse, uanset hvor langt du er i overvejelsesfasen. Vi er klar over, at det økonomiske aspekt spiller en stor rolle, hvorfor vi gerne svarer på spørgsmål vedr. pris og økonomi. I samme ombæring kommer vi glædeligt med et bud på, hvornår den ønskede terrasse kan stå klar. Hvor længe et sådant projekt strækker sig over afhænger af mange faktorer, herunder travlhed og kompleksitet. Det er ikke desto mindre noget, vi kan undersøge nærmere, hvis du kontakter os. Vi præsenterer dig også gerne for nogle af vores referencer.