Har du spørgsmål? Ring idag på

Rottespærre

En rottespærre kunne meget vel være svaret på dine bønner, hvis du døjer med rotter i kloakken. Det er nemlig en meget effektiv måde at holde rotterne ude af huset på. Du skal gøre dig denne investering af to gode grunde; for at undgå lugtgener samt skader på rør, stikledninger m.v. Du drømmer næppe om at få besøg af rotter i dit hjem, hvor tryghed og hygge bør herske, hvorfor du gør klogt i at forebygge problemet. 

Ønsker du et godt tilbud på en effektiv rottespærre, så er du kommet til de rigtige. Vi kan nemlig ikke kun tilbyde at dele vores viden om rottebekæmpelse med dig. Vi kan også tilbyde montering og installation af en rottespærre til en skarp pris. SLN ApS rykker gerne ud til dig, hvad enten du søger en rottespærre til kloak, brønd, nedløbsrør eller noget helt fjerde. I fællesskab slipper vi af med rotterne. 

Hvad er en rottespærre? 

Rotter kan med enkelte undtagelser gnave sig igennem alle materialer. En af undtagelserne er rustfrit stål. Derfor er den typiske rottespærre fremstillet af rustfrit stål. En rottespærre er i bund og grund ikke et særligt avanceret produkt. Denne spærre består af to spjæld, som blokerer for rottens indgang, men ikke for at spildevandet kan komme ud. Du kan dermed stole trygt på, at rotterne ikke kommer ind, når spildevandet lukkes ud. Den indgang bliver nemlig effektivt blokeret med den kære rottespærre. Dét er smart. 

En rottespærre skal naturligvis installeres der, hvor der er størst risiko for, at rotter kan trænge ind. Det gælder bl.a. kloakker, brønde og nedløbsrør. En rottespærre skal fra tid til anden testes, efterses og rengøres, så man kan være sikker på, at den virker efter hensigten. Dette skal gerne gøres mindst én gang om året. Ifølge dansk lovgivning skal selve monteringen overlades til en fagperson. Ergo kan du ikke selv stå for denne del, medmindre du har faglig viden og uddannelse på området. 
Rottespærre til kloak 

Langt de fleste rotter finder vej til huse og bygninger via kloakken, hvorfor det er sund fornuft at investere i en rottespærre til kloakken. Uden en spærre har rotterne i princippet fri adgang til kloakrørene og kan dermed finde vej til din bolig uden problemer. Det er et problem, da det er en kendsgerning, at rotter kan forårsage stor skade på ledninger m.v. Rotter er desuden alt andet end hygiejniske, hvorfor de bør holdes væk fra beboelse. Gør derfor dig selv, din bolig og din familie en tjeneste ved at købe en rottespærre. 

Rottespærre til brønd 

Brønden kan – og bør – også udstyres med en rottespærre. Dette klares nemt og hurtigt, hvis brønden er åben og tilgængelig. Er brønden ikke åben, vil der skulle gøres en ekstra indsats. Det kan dog lade sig gøre uanset nuværende situation. Er du rad for, at de uønskede rotter vil finde vej til din bolig via din brønd, så overvej en rottespærre.  

Rottespærre til nedløbsrør 

Det er desværre også meget udbredt, at rotter bruger nedløbsrør til at trænge ind i en bygning. Beskytter man derfor ikke sine nedløbsrør med en rottespærre, er der en forholdsvis stor risiko for, at rotterne vil klatre op på tag og tagrende. Når de først er nået frem til taget, kan de hurtigt komme ind i huset. Dette skal du ikke give rotterne mulighed for. 

Rottespærre pris 

Hvad lyder den aktuelle rottespærre pris på? Hvorfor findes der forskellige rottespærre priser? Hvad afhænger prisen af? Det er alle sammen spørgsmål, som handler om økonomi. Den del har helt naturligt stor betydning for dig, da du selvfølgelig vil sikre dig, at der er penge i budgettet til at gøre denne investering. Det har vi fuld forståelse for, hvorfor vi gerne udarbejder et rottespærre tilbud til dig. 

Hos SLN Enterprise udarbejder vi gerne et godt tilbud på en professionel rottespærre inkl. montering og installation. Vi beregner en skarp pris på løsningen, uanset om det drejer sig om en brønd, afløbsrør eller noget helt tredje. Efter endt installation introducerer vi dig for, hvad du skal være opmærksom på. 

Vi tilbyder i øvrigt rottespærre service, hvor vi fra tid til anden kommer ud til dig og servicerer din rottespærre. Skulle du mod forventning opleve problemer med din rottespærre, så vil vi aldrig være mere end et opkald eller en mail væk. Er du i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt at få installeret en sådan spærre, så kontakt os og lad os komme med en faglig og ærlig vurdering. Vejledning og sparring er guld værd, når det kommer til bekæmpelse af rotter og andre skadedyr.