Har du spørgsmål? Ring idag på

Punktfundament

Ønsker du at sikre holdbar og præcis fundering og montering? I så fald vil udgifterne til et punktfundament være givet godt ud. Der er nemlig adskillige fordele ved denne form for fundament. Hos SLN ApS leverer vi netop punktfundamenter i allerhøjeste kvalitet. At skabe et godt fundament er alfa og omega for at komme godt i gang med et byggeprojekt. Derfor anbefaler vi ikke at gå på kompromis med denne faktor. 

Vi kan ikke blot hjælpe med at vælge det rigtige punktfundament til dit byggeri. Vi varetager også selve opførslen, så du ved, at alt bliver håndteret af fagfolk med mange års erfaring. Det er ikke hensigtsmæssigt at gå på kompromis med kvaliteten, når det gælder noget så afgørende som fundamentet, hvorfor du opfordres til at vælge et firma, som du stoler på. Kontakt os for at høre mere om, hvorfor vi er de rette til opgaven. 

Fordele ved et punktfundament 

Et fundament er ikke bare et fundament. Der findes mange forskellige former for fundamenter, som hver især byder på en række individuelle fordele og ulemper. Valget kunne for eksempel stå mellem et punktfundament og et randfundament. Det er uden et indgående kendskab til dit byggeprojekt svært at sige, hvilken løsning der er bedst. Du skal ikke desto mindre være bekendt med, at der er mange fordele ved punktfundamenter. 

Vi finder det mest relevant at fremhæve følgende fordele ved det kære punktfundament:

  • Det er relativt simpelt (langt mindre omfattende at støbe end andre fundamenter) 
  • Det er mindre tidskrævende
  • Det er forholdsvis billigt 

Opsummeret kan du spare både tid, penge og besvær ved at få støbt et punktfundament. Af følgende grunde anbefaler vi dig at tage løsningen til overvejelse. Skulle et punktfundament mod forventning ikke være noget for dig, så præsenterer vi dig gerne for eventuelle alternativer. 

Hvad koster et punktfundament? 

Der er mange fordele ved punktfundamentet, men hvad koster det? 

Søger du viden om den forventede punktfundament pris, bedes du kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Det er nemlig umuligt at sige, hvor meget det vil koste at støbe et punktfundament, hvis der ikke er klarhed omkring, hvilke materialer der skal bruges, og hvor omfattende opgaven er. 

Billigst er det selvfølgelig, hvis man vælger en gør-det-selv-løsning. Det er dog ikke nødvendigvis det mest hensigtsmæssige, hvis man ikke har erfaring med at løse denne slags opgaver. At gøre det selv har en positiv indvirkning på prisen, men ikke nødvendigvis på kvaliteten. Er du derfor ikke villig til at gå på kompromis med kvaliteten, skal du måske lige genoverveje, om du vil gøre det selv, eller om du vil hyre et firma til opgaven. Valget er dit. 

Hvad et punktfundament koster afhænger først og fremmest af, om fundamentet skal bruges i anledningen af opførslen af et hus, sommerhus, skur eller noget helt fjerde. Der kan støbes fundamenter til alle byggerier, men det er i forhold til omfanget, tidsforbruget og dermed også prisen ikke helt underordnet, om det drejer sig om det ene eller andet byggeri. 
Er du i tvivl om noget ang. professionel punktfundament opbygning eller noget helt andet ang. punktfundamenter, må du meget gerne skrive ind med dine spørgsmål. 

Punktfundamenter til ethvert formål 

Som du måske kan fornemme, så kan et punktfundament gøre nytte i rigtig mange byggesituationer. Det vælges ikke blot, når drømmehuset eller sommerhuset skal opføres.

Det kan også overvejes i forbindelse med opførslen af følgende:

  • Skur
  • Garage
  • Carport
  • Drivhus
  • Kolonihavehus 
  • Træhus

Om drømmen går på at opføre et kolonihavehus, carport, garage eller noget helt fjerde, bør du indhente et tilbud på et punktfundament, så der ikke bliver en finger at sætte på fundamentet, som bør sidde lige i skabet. 

Er du overbevist om, at dit kommende byggeri vil være bedst tjent med et punktfundament, og har du besluttet dig for at betale dig fra løsningen, så kan du indhente et tilbud fra os. For at udarbejde et tilbud skal vi blot have nogle få ting på plads. Første step er at skrive en mail eller ringe til os.