Har du spørgsmål? Ring idag på

En skelbrønd er en mindre brønd, som skal installeres på din spildevandsledning med henblik på let at kunne rense og inspicere kloakken. En sådan brønd skal som hovedregel placeres omkring 1 meter fra skel. Brønden monteres på egen grund, hvorfor det er din opgave at vedligeholde den. Har du ikke allerede en skelbrønd, kan du muligvis få tilskud gennem dit vandselskab. Den mulighed kan du med fordel undersøge, hvis du gerne vil holde dine udgifter nede. 

Som grundejer er du ansvarlig for, at dine kloakrør er tætte og fungerer efter hensigten. Oplever du derfor uhensigtsmæssigheder, bør du skride til handling. Hjælpen er nær. 

Dette gør en skelbrønd uundværlig

Det er sund fornuft at få installeret en skelbrønd. Denne brønd sikrer nemlig hurtig og let adgang til din del af kloaksystemet. Denne hurtige adgang kan vise sig at være guld værd, når uheldet er ude. Skulle der mod forventning opstå problemer, kan man gennem denne brønd nemlig afgøre, hvor fejlen ligger. Dette kan for eksempel være med til at afgøre, om det er dig eller vandselskabet, som skal løse problemerne. 

En rottespærre kan – og bør – monteres i skelbrønden. Der er ingen grund til at løbe en unødig risiko for at få besøg af rotter i hjemmet. 

Er der ikke træk i toilettet, eller forsvinder vandet i køkkenvasken meget langsomt, så kan det være tegn på forstoppelse af kloakledningen. Det er i den anledning værd at undersøge skelbrønden, som kan afsløre det egentlige problem. Herefter kan man indlede en handlingsplan. Ønsker du at få installeret en skelbrønd, så kontakt os i dag.