Har du spørgsmål? Ring idag på

Isoleret skur fundament

Man kan isolere et skur på rigtig mange forskellige måder. Første step er at vælge et fundament, som er støbt med isolering, så det bliver lettere at holde på varmen og undgå fugt samt skimmelsvamp. 

Står du og skal have lavet et skur, så bør du gøre dig nogle tanker om, hvorvidt fundamentet skal være med eller uden isolering. Det oplagte vil være at vælge et isoleret fundament, men der kan også være tilfælde, hvor det vil give mening at droppe isoleringen. Dette tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvis du er i tvivl om dit valg. 

Der er gode grunde til at vælge et isoleret skur fundament 

Et isoleret fundament tjener et værdifuldt formål; at forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i skurets vægge. Derudover har fundamentet selvfølgelig til opgave at bære vægten af skurets bærende vægge. Med denne viden in mente kan du formentlig godt gennemskue, hvorfor fundamentet spiller en så vigtig rolle. 

Hos SLN ApS støber vi gerne det ønskede fundament til dit kommende skur, uanset om du vægter isoleringen højt eller ej. Rent økonomisk er det selvfølgelig ikke helt underordnet, om der vælges den ene eller anden løsning. Du kan evt. indhente tilbud på flere forskellige fundamenter, så du har noget konkret at sammenligne med. I dit valg af fundament skal du bl.a. tænke over, hvad du skal bruge skuret til, og hvilke parametre der betyder mest for dig.