Har du spørgsmål? Ring idag på

Kloakmester Randers

At udføre kloakarbejde kræver både viden, erfaring og redskaber. Derfor er det mest hensigtsmæssigt at hyre en autoriseret kloakmester. Det er vel at bemærke et tilbud, du kan benytte dig af, uanset om din opholdsby hedder Randers, Århus, Hadsten eller noget helt fjerde. Randers er blot en ud af mange af de byer, vi jævnligt besøger i forbindelse med forskellige kloakopgaver. 

Behovet for kloakhjælp kan opstå i en lang række forskellige situationer. Vi udfører bl.a. montering af rottespærre, TV inspektion, rensning af afløb og meget andet. Du kan selvfølgelig også hyre os til at foretage et rutinemæssigt serviceeftersyn, hvis du gerne vil sikre dig, at kloakken fungerer, som den skal. Skulle der være uhensigtsmæssigheder at spore, så kan vi selvfølgelig udbedre de tilstedeværende fejl og skader. Dette er fordelen ved at hyre en professionel kloakmester. 

Hyr en kloakmester i Randers

SLN ApS holder til i Hadsten, men det betyder ikke, at vi ikke servicerer kunder fra andre byer. Faktisk opererer vi i hele Østjylland, inkl. Randers. Vi har allerede mange glade og tilfredse kunder fra Randers. Ønsker du at blive den næste glade kunde i rækken? I givet fald skal du være meget velkommen til at kontakte os for et tilbud. 

Prisen på kloakarbejde vil helt naturligt variere fra opgave til opgave afhængig af omfang, tidsforbrug m.v. Det er noget, vi tager højde for, når vi beregner et personligt tilbud. Vi hjælper også i akutte tilfælde, hvor en tilstoppelse forhindrer dig i at bruge toilet og bad.